Strudel Cu Ciuperci

Strudel Cu Ciuperci
Strudelul de ciuperci necesită în jur 25 de ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 32. O porție conține 23 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți grăsime de gâscă, vin, filo și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Încercați Strudel Cu Ciuperci, Strudel Cu Ciuperci, și Strudel Cu Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați porcini în apă fierbinte clocotită într-un castron mic până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Ridicați porcini și strângeți excesul de lichid înapoi în castron. Clătiți bine porcini pentru a îndepărta orice nisip. Se strecoară lichidul înmuiat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit într-un alt bol și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Pulse porcini și ciuperci albe într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt (dar nu se toacă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Gătiți șalotele în unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu, amestecând, până când începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ciuperci, lichid de înmuiere rezervat, vin, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul s-a evaporat, aproximativ 8 minute. Se amestecă pătrunjelul, apoi se întinde umplutura pe o farfurie și se răcește, neacoperit, până la rece, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
În timp ce umpleți frisoane, puneți teanc de foi de filo pe o suprafață de lucru și tăiați-le pe jumătate transversal, apoi stivuiți jumătățile și acoperiți-le cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Scoateți 1 foaie phyllo din stivă (păstrați foile rămase acoperite) și aranjați cu o latură lungă cea mai apropiată de dvs., apoi periați ușor cu puțină grăsime de rață. Se acoperă cu o altă foaie phyllo și se perie cu grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
8
Răspândiți aproximativ o pătrime din umplutura de ciuperci într-o bandă îngustă de-a lungul marginii cele mai apropiate de dvs. la 1/4 inch de fiecare capăt, apoi înfășurați filo strâns în jurul umpluturii, lăsând capetele deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Transferați rola, cusătura în jos, pe o foaie de copt și faceți încă 3 rulouri în același mod, transferând pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Coaceți până se rumenesc, 12 până la 14 minute. Se răcește ușor pe foaia de copt pe un suport, apoi se perie lungimea fiecărei role cu o linie foarte subțire de ulei de trufe (dacă se utilizează) cu vârful unui tampon de bumbac. Tăiați ușor fiecare rolă în cruce în 8 bucăți cu un cuțit zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Serviți strudel cald sau la temperatura camerei.
1
* Umplutura de ciuperci poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită (acoperită odată rece).* Strudelele pot fi asamblate (dar nu coapte) cu 1 zi înainte și răcite, sau cu 2 săptămâni înainte și congelate, învelite bine în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Coaceți (nu dezghețați mai întâi) într-un cuptor preîncălzit de 350 de grade F 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista