Rădăcină De Legume Coace
Coacerea legumelor rădăcinoase ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. 71 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână sare de mare, păstârnac, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Rădăcină de legume și afine coace, Cârnați Andouille, Kale și legume rădăcinoase, și Rădăcină Veggie Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Combinați cartofii roșii, ignamul, morcovii, păstârnacul, jicama și napii într-un vas mare de copt.
Amestecați rozmarinul, uleiul de măsline, usturoiul și sarea de mare într-un bol mic; se toarnă peste legume și se aruncă pentru a acoperi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când legumele sunt fragede, 35 până la 45 de minute.