Stroganoff Ușor De Carne De Vită

Stroganoff Ușor De Carne De Vită
Stroganoff ușor de carne de vită este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,6 USD pe porție. O porție conține 432 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime. 58 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, ciuperci, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Easy Beef Stroganoff-Versiunea De Carne De Vită Măcinată, Carne De Vită Stroganoff, și O Tigaie Sol Carne De Vită Stroganoff pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați carne de vită măcinată, adăugați ceapă, usturoi și ciuperci; se sotează până când ceapa se rumeneste. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Se amestecă 2 căni de apă fierbinte, cuburi de bulion și pastă de roșii în amestecul de carne. Se amestecă împreună 1 1/2 cani de apa rece si faina; se amestecă în tigaie. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Pasta De TomatePasta De Tomate
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista