Stroganoff Rapid De Vită
Stroganoff rapid de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 600 de calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, cremă de brânză, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare includ Stroganoff Rapid De Vită, Stroganoff Rapid De Vită, și Stroganoff Rapid De Vită.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii de ou in apa clocotita cu sare conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți și păstrați cald.
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, carne de vită măcinată maro până când nu apare roz; folosind o lingură cu fante, îndepărtați carnea de vită pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Scurgeți cea mai mare parte a grăsimii din tigaie, lăsând doar o lingură sau cam așa ceva pentru a găti ciuperci.
Dacă utilizați ciuperci, adăugați-le în tigaie și gătiți 1 până la 2 minute.
Scoateți-le în castron cu carne de vită.
Din nou, în aceeași tigaie, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Bateți bine pentru a rupe orice aglomerări. Adăugați încet lapte, șoptind și încălziți până când se fierbe și sosul începe să se îngroașe.
Adăugați ketchup, cremă de brânză și smântână.
Bateți până se omogenizează și se încălzește.
Întoarceți carnea de vită și ciupercile în tigaie.
Adăugați pastele scurse și amestecați până se combină bine. Se condimentează cu sare și piper, apoi se servește.