Stroganoff Gătit Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Stroganoff gătit lent. Această rețetă face 10 porții cu 292 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Dacă aveți muștar măcinat, ceapă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cel mai bun stroganoff de vită gătit lent de la Formica, Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff, și Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fripturile rotunde în 3x1 / 2-in. benzi. Într-un castron puțin adânc, amestecați făina, sarea, muștarul și piperul.
Adăugați carnea de vită în loturi; agitați pentru a acoperi.
Într-un 5-qt. aragaz lent, ceapa strat, ciuperci și carne de vită.
Se toarnă bulion deasupra. Gatiti, acoperit, la 5-7 ore sau pana cand carnea este frageda. Chiar înainte de servire, amestecați smântâna.