pentru Pesto Lardo pe pâine plată cu aluat
Pentru Pesto Lardo pe pâine plată cu aluat ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 209 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. 181 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, făină de einkorn cu extracție ridicată, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pâine Plată Cu Pesto De Ceapă Caramelizată, Pizza cu pâine plată cu legume și Pesto, și Usturoi Scape Pesto Flatbread.
Instrucțiuni
Se toarnă făina, apa, sarea, uleiul de măsline și starterul de aluat împreună într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Continuați să lucrați aluatul până când dezvoltă o elasticitate netedă, apoi formați-l într-o bilă.
Stropiți un bol de amestecare curat cu ulei de măsline, apoi puneți aluatul în vas. Acoperiți-l bine cu folie de plastic sau un capac etanș și lăsați-l să crească până se dublează în vrac, aproximativ 6 ore.
Puneți o piatră de copt (ca aceasta) în cuptor și încălziți cuptorul la 450 F.
Întindeți aluatul într-un disc gros de aproximativ 1/4 inch. Apoi puneți - l în cuptor, coaceți-l până când se umflă ușor și devine maro auriu la margini-aproximativ 10 până la 12 minute.În timp ce pizza se coace, zdrobiți usturoiul cu un mortar și pistil (găsiți-le aici), apoi lucrați încet în lardo, zdrobindu-l bine în usturoi pentru a forma o pastă albă netedă. Luați rozmarinul într-o mână, apoi ciupiți acele cu degetul mare și arătătorul celeilalte mâini și lucrați-le în pasta de lardo și usturoi.
Scoateți pâinea fierbinte din cuptor și întindeți imediat Pesto-ul Lardo pe pâinea fierbinte, permițând pâinii să se încălzească să topească untura.
Presărați parmezanul peste pâinea cu untură. Reveniți la cuptor timp de 3 până la 5 minute. Feliați și serviți încă fierbinte.