Stroganoff De Vită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați Stroganoff de vită. Acest fel principal are 681 calorii, 51G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,94 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați tăiței de ou, cremă de supă de ciuperci, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 377 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Stroganoff De Vită.
Instrucțiuni
Presărați fâșiile de friptură cu condimente de casă pentru a le acoperi ușor, apoi praf cu flour.In o tigaie mare, rumeniti-le rapid pe ambele parti in uleiul de masline si unt.
Scoateți friptura din tigaie.
Adăugați feliile de ceapă și ciupercile în picăturile de tigaie.
Se sotează câteva minute, până când ceapa este fragedă.
Se presară cu 1 linguriță de făină.
Puneți friptura înapoi în tigaie cu ceapa și ciupercile.
Adăugați supa de ciuperci și bulionul de vită. Gatiti la foc mic aproximativ 30 de minute, acoperit. Reglați condimentele după gust, adăugând sare și piper, după cum este necesar. Amestecați smântâna în ultimele minute, chiar înainte de a servi.
Se servește peste tăiței fierți.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.