Stridiile dantelate ale lui Joan
Stridiile dantelate ale lui Joan sunt pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 557 calorii, 6g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți stridii extran, sos worcestershire, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 17%. Încercați Stridii Dantelate, Stridii Dantelate, și Stridii Dantelate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Combinați firimiturile de cracker, sarea, piperul și untul într-un bol până se umezesc uniform. Ungeți un vas de caserolă de 1 1/2 litru și presărați aproximativ 1/3 din amestecul de cracker crumb în el.
Scurgeți stridiile, rezervând lichidul.
Adăugați suficient suc de scoici în lichidul de stridii pentru a face 3/4 cană; deoparte.
Puneți jumătate din stridii în vasul cu caserole și presărați cu jumătate din firimiturile de cracker. Aranjați stridiile rămase deasupra firimiturilor.
Bateți împreună lichidul de stridii, smântâna, sosul Worcestershire și sosul de ardei iute.
Stropiți peste stridii și presărați cu firimiturile de cracker rămase.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este fierbinte în centru și auriu deasupra, 40 până la 50 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.