Stridii Rockefeller
Stridiile Rockefeller este un lactate gratuit rețetă cu 24 de porții. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 30 de calorii. Dacă aveți spanac, sare kosher, sos de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 624 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare includ Stridii Rockefeller, Stridii Rockefeller, și Stridii Rockefeller.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C).
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Curățați stridiile și puneți-le într-un vas mare.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi stridiile; aduceți apa și stridiile la fierbere.
Se ia de pe foc și se scurg și se răcesc stridiile. Când este răcit, rupeți coaja superioară a fiecărei stridii.
Folosind un robot de bucătărie, tocați slănina, spanacul, firimiturile de pâine, ceapa verde și pătrunjelul.
Adăugați sarea, sosul fierbinte, uleiul de măsline și lichiorul cu aromă de anason și procesați până se toacă fin, dar nu se curăță, aproximativ 10 secunde.
Aranjați stridiile în jumătățile lor de coajă pe o tigaie cu sare kosher. Puneți o parte din amestecul de spanac pe fiecare stridie.
Coaceți 10 minute până când sunt fierte, apoi schimbați setarea cuptorului la fiert și fierbeți până se rumenesc deasupra.