Stridii prăjite cu sos roșu de oțet de Chile-piper negru

Stridiile prăjite cu oțet roșu de Chile-sosul de piper negru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 549 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de stridii scuturate, făină de porumb, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos De Înmuiere Cu Oțet Din Chile, Stridii prăjite cu sos de scufundare chipotle-lime, și Clatite Scallion cu sos de scufundare oțet negru.
Instrucțiuni
Condimentează stridiile cu sare și piper pe ambele părți.
Așezați făina de porumb într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper. Dragați fiecare stridie în făina de porumb și atingeți orice exces.
Încălziți 1 inch de ulei într-o tigaie mare din fontă până la fumat. Prăjiți stridiile în loturi până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 1 minute pe fiecare parte.
Se servește cu oțetul roșu de Chile-sosul de scufundare cu piper negru pe lateral.
Aduceți oțetul la fiert într-o cratiță medie non-reactivă.
Adăugați ardeii iute, opriți focul și lăsați să se absoarbă timp de 1 oră. Se strecoară într-o cratiță curată și se aduce la foc mic.
Se scoate de pe foc și se amestecă mierea și piperul și se condimentează cu sare, după gust.
Serviți la temperatura camerei.