Stridii la grătar cu unt picant de tarhon
Această rețetă servește 6. Dacă 67 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., stridiile la grătar cu unt picant de tarhon ar putea fi un excelent fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 286 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, sare kosher, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Languste la grătar cu unt picant de tarhon, Stridii picante la grătar cu gust de piper Asiatic, și Stridii la grătar cu unt de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un robot de bucătărie, pulsați untul cu tarhon, sos fierbinte, sare și piper până se omogenizează.
Transferați untul de tarhon pe o foaie de folie de plastic și rotiți-l într-un bușten gros de 2 inci. Dați la frigider untul până când este ușor ferm, aproximativ 15 minute. Feliați untul în 36 de bătăi.
Așezați stridiile pe grătarul fierbinte, cu partea plată în sus. Acoperiți grătarul și gătiți până când stridiile se deschid, aproximativ 5 minute. Folosind clești, transferați stridiile într-un platou, încercând să păstrați lichiorul înăuntru. Scoateți rapid cojile superioare și slăbiți stridiile din cojile inferioare. Acoperiți fiecare stridie cu o bucată de unt de tarhon și readuceți stridiile la grătar. Acoperiți grătarul și gătiți până când untul este în mare parte topit și stridiile sunt fierbinți, aproximativ 1 minut.