Stridii La Grătar
Stridiile la grătar sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție conține 13 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Stridii La Grătar, Stridii La Grătar, și Stridii La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar cu cărbune sau un grătar cu gaz la mediu ridicat.
Așezați Cupa stridiilor cu fața în jos pe grătar. Acoperiți grătarul și gătiți până se deschide prima stridie, aproximativ 8 minute.
Îndepărtați cu grijă stridiile de pe grătar, ținând cupa cu fața în jos. Folosiți un cuțit de împerechere pentru a deschide stridiile.
Presărați stridiile deschise cu suc de lămâie.