Stridii coapte cu alune și praz
Stridiile coapte cu alune și praz necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 100 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți piper, praz, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Stridii coapte cu slănină și praz, Praz Mimosa Cu Alune Prăjite, și Spaghete din grâu integral cu praz și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o bucată de folie de două ori mai lungă decât o foaie mare de copt. Zdrobiți ușor folia și folosiți-o pentru a alinia foaia de copt. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați praz; gatiti 4 minute sau pana cand incep sa se inmoaie, amestecand continuu. Acoperiți, reduceți focul la mediu și gătiți 8 minute sau până când prazul este fraged, amestecând ocazional.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați alunele și următoarele 4 ingrediente.
Curățați cojile de stridii. Shuck stridii, aruncarea topuri. Aranjați fundul pe folie mototolită (pentru a împiedica răsturnarea stridiilor). Topiți stridiile uniform cu amestecul de praz.
Coaceți la 475, în loturi, 6 minute sau până când stridiile se îngroașă și marginile se bulează. Aranjați cu grijă pe un platou și serviți imediat.