Strawberry Shortcake Fleac
Nevoie de un desert fără gluten? Strawberry Shortcake fleac ar putea fi o rețetă spectaculoasă pentru a încerca. O porție conține 301 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, triplu sec, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare scoțiană. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Strawberry Shortcake Fleac, Strawberry shortcake , cum se face vegan Strawberry shortcake, și Tiramisu Shortcake Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, combinați laptele și sarea. Se încălzește la foc mediu până când laptele este chiar sub un foc mic. Într-un castron, amestecați împreună zahărul, amidonul de porumb și ouăle până se omogenizează.
Amestecând constant, turnați încet 1/3 din lapte în amestecul de zahăr.
Amestecati amestec înapoi în tigaie cu restul de lapte; reveni tigaie la foc mediu. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul incepe sa se ingroase, aproximativ 5 minute.
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol curat; bateți untul și vanilia. Acoperiți cu plastic, apăsând-o direct pe suprafața cremei pentru a preveni formarea unei piele. La frigider până se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Când crema este rece, aranjați felii de tort pe o suprafață de lucru.
Întindeți o parte subțire cu gem. Linia de jos a unui vas fleac de sticlă cu 1/3 din felii de tort lire, gem partea în sus. Se acoperă cu 1/3 de căpșuni și se strecoară cu 1/3 de triplu sec.
Se întinde cu 1/3 de cremă. Repetați stratificarea până când ați folosit toate tort, fructe de padure, cremă și triplu sec, terminând cu cremă. La frigider până este gata de servit.