Strawberry Semifreddo Shortcake
Strawberry Semifreddo Shortcake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 98 de cenți pe porție. O porție conține 292 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sorbet de căpșuni, înghețată de căpșuni, ladyfingers și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt strawberry shortcake , cum se face vegan strawberry shortcake, Semifreddo Cu Căpșuni, și Strawberry Angel Semifreddo.
Instrucțiuni
Aranjați degetele în jurul părților laterale și pe fundul unei tigaie cu arc de 9 inci. (Rezervați orice ladyfingers rămase pentru o altă utilizare.)
Răspândiți înghețată de căpșuni peste ladyfingers și înghețați 30 de minute.
Întindeți sorbetul de căpșuni înmuiat peste înghețată. Înghețați 30 de minute.
Procesați căpșunile și zahărul pudră într-un robot de bucătărie 1 minut sau până la piure. Rezervați 1/4 cană amestec.
Bateți amestecul de căpșuni rămas în marshmallow crme până se omogenizează bine.
Bateți crema la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în amestec de marshmallow.
Se toarnă peste sorbet în tigaie.
Stropiți amestecul de căpșuni rezervat deasupra și rotiți ușor cu un cuțit de tăiat. Congelați 4 ore sau până când este ferm.
Lăsați tortul cu înghețată să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de servire.
Notă: Am testat cu înghețată de căpșuni Blue Bell și Sorbet de căpșuni Hagen-Dazs.