Calzone De Rubarbă De Căpșuni
Calzone cu rubarbă de căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1597 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $9.36 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați unt, căpșuni, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați toate ingredientele de umplutură într-o oală de sos și aduceți la foc mic. Se fierbe timp de 5 minute și se lasă să se răcească. Se da la frigider 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Făinați ușor o tăietură și întindeți fiecare aluat la aproximativ 8 inci în diametru.
Se presară zahăr și semințe de anason și se rulează ușor în aluat pentru a se încorpora. Întoarceți (partea de zahăr în jos) și umpleți cu 1/2 cană de umplutură, periați părțile laterale cu spălarea ouălor și pliați și sigilați folosind pliul de crustă plăcintă. Pătrundeți blatul cu o furculiță și coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc mediu.
Se lasă să se răcească și se servește.