Strawberry Pazzo tort cu Herbed Cr Aproximme fra Aproxormche

Strawberry Pazzo tort cu Herbed Cr Aproximme fra Aproxormche
Dacă $1.91 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Strawberry Pazzo Cake cu Herbed Cr Aproxume fra fra ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 341 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină, sare de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Somon prăjit cu cartofi și Herbed Cr Aproximme fra Aproxormche, Somon prăjit cu cartofi și Herbed Cr Aproximme fra Aproxormche, și Morcovi prăjiți cu Farro , năut & Herbed Cr Ampermme fra Aproxormche.

Instrucțiuni

1
Pentru CR Aproxormme fra 8che: se amestecă împreună CR aproxormme fra 9che și ierburile. Se da la frigider si se lasa sa stea 30 de minute sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
IerburiIerburi
2
Pentru tort: ungeți o tigaie din fontă de 9 inci sau o tigaie din fontă emailată de 8 pe 8 inci (dacă gătiți la grătar) sau o tigaie standard de 8 pe 8 inci (dacă coaceți în cuptor). (Nu puneți o tigaie standard în grătar sau pe foc.) Aprindeți cărbunii, întoarceți un grătar cu gaz la mare sau preîncălziți un cuptor la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CuptorCuptor
3
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete sau cu un mixer electric, cremați untul și zaharurile la viteză medie până când amestecul pare cremos, aproximativ 3 minute. Adăugați încet oul, laptele și vanilia și amestecați doar până se combină. Adăugați treptat amestecul de făină, amestecând doar până se omogenizează cu o textură cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă aluatul în tigaia cu unt. Aranjați jumătățile de căpșuni, tăiate în jos, deasupra aluatului de tort. Nu suprapuneți fructele de pădure; folosiți doar căpșuni suficiente pentru un strat și puneți deoparte restul pentru a le folosi ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Fructe De PadureFructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Pentru a coace într-un grătar: când grătarul ajunge la 350 km f, glisați în tort, sprijinind tigaia pe grătar, închideți capacul grătarului și lăsați-l să se coacă cel puțin 20 de minute cu capacul grătarului închis. Testați tortul: se face când o frigăruie introdusă în centru (dar nu într-o căpșună) iese curată și tortul este maro auriu deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
TigaieTigaie
1
Coaceți timp de 10 minute și apoi micșorați focul la 325 F și coaceți încă 45 până la 50 de minute. Tortul se face atunci când o frigăruie introdusă în centru (dar nu într-o căpșună) iese curată și tortul este maro auriu deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
2
Pentru glazură: în timp ce tortul se coace, într-o tigaie mică combinați oțetul balsamic, zahărul și piperul negru. Se aduce la fierbere la foc mare și se scoate imediat de pe foc. Pune-l deoparte până când prăjitura s-a copt. Ar trebui să fie consistența siropului de arțar; dacă se îngroașă prea mult înainte ca tortul să iasă din cuptor, mai amestecați câteva linguri de oțet. De îndată ce tortul se desprinde de pe foc, stropiți blatul cu aproximativ trei sferturi din glazura balsamică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
Piper NegruPiper Negru
Sirop De ArțarSirop De Arțar
OțetOțet
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Când prăjitura s-a răcit, tăiați-o în pene dacă este coaptă într-o tigaie; dacă este coaptă într-o tigaie standard, tăiați-o în pătrate. Pentru a garnisi pur și simplu, acoperiți cu un praf ușor de zahăr de cofetari. Pentru a îmbrăca tortul, puneți câteva linguri de căpșuni prăjite pe o parte a fiecărei farfurii; pe cealaltă parte a farfuriei stropiți un mic bazin de glazură balsamică și ungeți-l ușor cu spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Stropiți mai multă glazură balsamică peste tort, dacă doriți. Setați o felie de tort pe partea de sus sirop de căpșuni, și partea de sus tort cu o lingura de Cr Herbed fra fra fra. Spoon orice CR rămas fra fra fra într-un castron și a stabilit pe un platou cu căpșuni înjumătățite rămase pentru a trece astfel încât oaspeții pot adăuga în plus, dacă le place.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
Creme FraicheCreme Fraiche
CăpșuniCăpșuni
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Retipărit cu permisiunea focului viu al lui Michael Chiarello de Michael Chiarello cu Ann Krueger Spivack și Claudia Sansone, cărți de cronică din 2013 din Circulatory
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista