Strawberry Dream Cake ii necesită aproximativ 6 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 813 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 403 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cremă de brânză, amestec de prăjituri, zahăr pentru cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Vis Cu Căpșuni, Strawberry Dream Cake II, și Plăcintă De Vis Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină trei Tigăi rotunde de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și amestecul de gelatină. Faceți o fântână în centru și turnați 1 cană piure de căpșuni, ulei, lapte și ouă. Bateți la viteză mică până se amestecă. Răzuiește bolul și bate 4 minute la viteză medie. Îndoiți nuca de cocos și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Amestec De Tort
Nucă De Cocos
Nuci Pecan
Ouă
Lapte
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă aluatul de tort în tigăile pregătite.
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
6
Pentru a face glazura de brânză cremă de căpșuni: zdrobiți căpșunile de 3/4 cană pentru a face 1/2 cană, apoi scurgeți bine; deoparte. Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și untul până se omogenizează. Amestecați zahărul cofetarilor și căpșunile scurse. Bateți la viteză medie până când glazura se luminează și este bine combinată. Îndoiți nuca de cocos și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Căpșuni
Glazura
Nucă De Cocos
Unt
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Tort de îngheț între straturi, pe partea de sus și pe laturi. Se răcește neacoperit 30 de minute sau până când se instalează glazura, apoi se acoperă și se răcește cu 4 până la 6 ore înainte de servire.