Straturile de cârnați, legume și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 340 calorii, 22g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ouă, spanac, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Straturi de Cheddar, legume și cârnați, Straturi de legume și brânză, și Straturi De Cârnați Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți tava dreptunghiulară, 13x9x2 inci. Gatiti cârnații în tigaie de 12 inci la foc mediu 7 până la 8 minute, amestecând ocazional, până când nu mai este roz; scurgere. Topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu-mare. Gatiti spanacul, dovleceii, ardeii grasi si ceapa in unt aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand dovlecelul este crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cârnați
Spanac
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Rupeți fiecare felie de pâine în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
3
Puneți cârnați, legume și pâine în tigaie. Bateți ouăle, laptele, muștarul, sarea și piperul cu bătătorul de mână sau cu sârmă până se omogenizează; se toarnă peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Muștar
Cârnați
Pâine
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
4
Presărați brânzeturi deasupra. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
5
Încălziți cuptorul la 163°.acoperiți și coaceți 30 de minute. Descoperiți și coaceți aproximativ 45 de minute mai mult sau până când partea superioară este maro aurie și cuțitul introdus în centru iese curat.