Straturi de anghinare și șuncă peste noapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Stratan de anghinare și șuncă peste noapte. O porție conține 359 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,4 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți șuncă, albușuri de ou, brioșe și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Straturi Peste Noapte, Straturi De Sparanghel Peste Noapte, și Straturi De Ouă Și Brânză Peste Noapte.
Instrucțiuni
Aranjați bucățile de brioșă, cu crusta în jos, într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit; stropiți cu unt. Aranjați șunca și următoarele 4 ingrediente (șuncă prin usturoi) peste bucăți de brioșă.
Combinați nucșoara și ingredientele rămase într-un castron; se amestecă bine cu un tel.
Se toarnă peste amestecul de brioșe. Capac; se răcește 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Descoperiți straturile; coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până când este setat.
Lăsați să stea 10 minute.