Straturi de anghinare și șuncă peste noapte

Straturi de anghinare și șuncă peste noapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Stratan de anghinare și șuncă peste noapte. O porție conține 359 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,4 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți șuncă, albușuri de ou, brioșe și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Straturi Peste Noapte, Straturi De Sparanghel Peste Noapte, și Straturi De Ouă Și Brânză Peste Noapte.

Instrucțiuni

1
Aranjați bucățile de brioșă, cu crusta în jos, într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit; stropiți cu unt. Aranjați șunca și următoarele 4 ingrediente (șuncă prin usturoi) peste bucăți de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
UsturoiUsturoi
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Combinați nucșoara și ingredientele rămase într-un castron; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă peste amestecul de brioșe. Capac; se răcește 8 ore sau peste noapte.
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Descoperiți straturile; coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să stea 10 minute.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista