Stracotto (friptură) cu ciuperci Porcini

Stracotto (friptură) cu ciuperci Porcini
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Stracotto (friptură) cu ciuperci Porcini ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $ 3.07 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 496 calorii. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 57 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, rozmarin, ciuperci porcini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pui Cu Ciuperci Porcini, Fettuccine cremoasă cu ciuperci Porcini, și Risotto cu ciuperci Porcini și Mascarpone.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se usucă carnea de vită cu prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper. Într-o oală grea de 6 litri sau cuptor olandez, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Scoateți carnea de vită și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Reduceți căldura la mediu.
7
Adăugați uleiul rămas și ceapa. Gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
8
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut până când este aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
9
Adăugați vinul și răzuiți bucățile maro care se agață de fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se amestecă bulionul și ciupercile. Întoarceți carnea de vită în oală și aduceți lichidul la fierbere. Acoperiți vasul și transferați-l în cuptor. Gatiti pana cand carnea de vita este frageda, aproximativ 3 ore, intoarcand carnea de vita la jumatate si adaugand mai mult bulion de vita, dupa cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Transferați carnea de vită pe o tăietură. Cort cu folie și lăsați să stea timp de 15 minute. Între timp, lingurați orice exces de grăsime din partea superioară a sucurilor de tigaie. Folosind un blender de imersie, amestecați sucurile și legumele până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați rozmarinul și cimbrul. Aduceți sosul la foc mic și fierbeți timp de 5 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
12
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1 inch și așezați-o pe un platou. Puneți o parte din sos peste carne și serviți sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 57 m.
Porții10
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista