Stovetop cotlet de porc cu varză și mere

Stovetop cotlet de porc cu varză și mere
Nevoie de un curs principal fără gluten? Cotlet de porc Stovetop cu varză și mere ar putea fi o rețetă excelentă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 503 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 4,46 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cilantro, ulei de canolan, mere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Stovetop cotlet de porc cu mere, Cotlete de porc, varză și mere, și Cotlete de porc cu varză și mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați semințele de chimen, chimen și coriandru prăjindu-le ușor timp de 30 de secunde. Nu le lăsați să devină maro închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3
Adăugați imediat varza. Aruncați pentru a acoperi cu untul și condimentele. Se condimentează cu sare, piper alb. Gatiti la foc mediu, amestecand din cand in cand, 10 pana la 15 minute. Gust, pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați ghimbirul proaspăt, ghimbirul uscat, roșiile și ardeiul poblano și amestecați pentru a amesteca. Gustați pentru condimente și gătiți timp de 5 până la 8 minute sau până când varza este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
5
Coborâți focul și adăugați cilantro. Aduceți amestecul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
6
Scoateți de pe foc și păstrați-l cald în timp ce gătiți Cotletele de porc. Notă: mi se pare că varza are un gust și mai bun a doua zi, când toate aromele au avut timp să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
7
Încălziți o tigaie suficient de mare pentru a ține Cotletele de porc într-un singur strat. Condimentează fiecare cotlet pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
9
Se toarnă ulei în tigaie. Când uleiul începe să fumeze ușor, scoateți tigaia de pe foc și aranjați ușor Cotletele de porc într-un singur strat. Întoarceți imediat tigaia la foc și rumeniți pe prima parte, 2 până la 3 minute. Folosiți o pereche de clești sau o spatulă pentru a întoarce cotletele pe a doua parte. Se rumenesc aproximativ 2 până la 3 minute. Reduceți căldura și gătiți încă 5 minute. Întoarceți cotletele înapoi în prima parte și gătiți timp de 5 până la 6 minute. Condimentează-le din nou, ușor, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Încălziți varza, amestecați feliile de mere și adăugați oțetul de vin roșu. Aranjați varza pe fundul unui platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
11
Scoateți Cotletele de porc și așezați-le deasupra varzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții5
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista