Stout Slow Cooker Carne de vită și legume

Stout Slow Cooker Carne de vită și legume Corned ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 389 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 67 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr brun, cartofi dulci, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este o accesibil rețetă pentru fanii alimentelor Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Tocană De Vită Stout Cu Aragaz Lent, Carne de vită și varză (aragaz lent sau aragaz sub presiune), și Aragaz lent Carne de vită și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați 1 sticlă de bere irlandeză stout într-un aragaz lent.
Clătiți pieptul de vită corned și uscați-l. Frecați cu zahăr brun, inclusiv fundul, și așezați ușor pieptul în aragazul lent cu berea tare.
Aranjați cartofii dulci, varza, ceapa, morcovii și cartofii roșii pe și în jurul pieptului în aragazul lent.
Se toarnă restul de 1/2 sticlă Irish Stout beer pe și în jurul pieptului și legumelor pentru a umezi zahărul brun. Acoperiți aragazul și gătiți la foc mic până când carnea de vită este fragedă, 6 până la 8 ore. Lăsați pieptul să stea cu 5 minute înainte de feliere.