Stout Slow Cooker Carne de vită și legume

Stout Slow Cooker Carne de vită și legume
Stout Slow Cooker Carne de vită și legume Corned ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 389 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 67 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr brun, cartofi dulci, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este o accesibil rețetă pentru fanii alimentelor Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Tocană De Vită Stout Cu Aragaz Lent, Carne de vită și varză (aragaz lent sau aragaz sub presiune), și Aragaz lent Carne de vită și varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați 1 sticlă de bere irlandeză stout într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Clătiți pieptul de vită corned și uscați-l. Frecați cu zahăr brun, inclusiv fundul, și așezați ușor pieptul în aragazul lent cu berea tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Vită CornedPiept De Vită Corned
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
StoutStout
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Aranjați cartofii dulci, varza, ceapa, morcovii și cartofii roșii pe și în jurul pieptului în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Se toarnă restul de 1/2 sticlă Irish Stout beer pe și în jurul pieptului și legumelor pentru a umezi zahărul brun. Acoperiți aragazul și gătiți la foc mic până când carnea de vită este fragedă, 6 până la 8 ore. Lăsați pieptul să stea cu 5 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Carne De VităCarne De Vită
StoutStout
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate27
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista