Stoc De Pui De Bază
Stocul de pui de bază necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 31 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, boabe de piper, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare sunt Stoc De Pui De Bază, Stoc De Pui De Bază, și {Video} cum se face stoc de pui de bază din pui rămas.
Instrucțiuni
Folosind un tăietor sau foarfece de bucătărie, rupeți carcasa în mai multe bucăți mai mici, astfel încât să se potrivească într-un strat uniform în fundul unei oale mari sau a unui cuptor olandez; pus deoparte.
Încălziți uleiul din oală la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați bucățile de carcasă și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc ușor peste tot, aproximativ 8 minute.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul oalei cu o lingură de lemn. Aduceți la foc mic (nu lăsați stocul să fiarbă).Reduceți căldura la minim și continuați să fierbeți, îndepărtând ocazional orice gunoi de pe suprafața stocului folosind o lingură mare. Gatiti, ajustand caldura dupa cum este necesar pentru a mentine stocul la foc mic, pana cand aromele s-au dezvoltat, aproximativ 1 1/2 ore.
Scoateți și aruncați orice bucăți mari de carcasă. Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste o cratiță de 2 litri și turnați bulionul prin strecurătoare. Aruncați conținutul filtrului. (În acest moment, stocul poate fi răcit la temperatura camerei și refrigerat într-un recipient cu capac etanș până la 3 zile sau congelat până la 1 lună.)