Stoc De Pește Alb
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Stocul de pește alb ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 7,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 402 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, bulb de fenicul, crenguțe de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Stoc De Pește Alb, Stoc De Pește Alb, și Stoc De Pește.
Instrucțiuni
Gatiti oasele si garniturile de peste, ceapa, feniculul, crengutele de patrunjel, sucul de lamaie si sarea intr-o oala grea de 4 pana la 6 litri, acoperita, la foc moderat 5 minute.
Adăugați apă și vin și aduceți la fierbere, degresând spuma. Se fierbe la foc mic, neacoperit, 20 de minute, apoi se toarnă printr-o sită foarte fină într-un castron mare, aruncând solidele.
* Stocul păstrează 2 zile. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.