Stivă De Tortilla Cu Ceapă De Usturoi

Stivă De Tortilla Cu Ceapă De Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați stiva de Tortilla cu ceapă de usturoi. Această rețetă face 8 porții cu 696 calorii, 9g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă mică, parmezan, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Tortilla Cu Ceapă De Usturoi, Tort De Tortilla Cu Ceapă De Usturoi, și Tortilla Stack-Up pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Adăugați usturoiul într-o tigaie la foc mic cu puțin ulei de măsline și gătiți până când usturoiul se strecoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc ușor, dar nu prea întunecate, aproximativ 5 minute, amestecând regulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați untul și zahărul și gătiți până când ceapa s-a rumenit bine, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
6
Adăugați usturoiul prăjit, parmezanul, maioneza, coriandrul și sarea și piperul după gust și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Se scoate de pe foc, se transferă într-un bol mediu și se lasă deoparte să se răcească. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Rezervați o treime din amestec în frigider pentru a utiliza pentru a face sosul de scufundare. Răspândiți uniform amestecul rămas pe partea de sus a 11 din tortilla. Stivați tortilele una peste alta și acoperiți cu tortilla rămasă. Înfășurați teancul de tortilla în folie de plastic și refrigerați timp de 12 până la 24 de ore pentru a configura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Preîncălziți un grătar la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Tăiați stiva în 16 pene. Folosind clești, grătați fiecare pană pe părțile tăiate până când se încălzește și apar urme de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
11
Se amestecă amestecul de ceapă rezervat cu oțetul balsamic pentru a face un sos de scufundare; condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12
Serviți panele cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
DificultateExpert
Gata În16 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista