Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați stiva de Tortilla cu ceapă de usturoi. Această rețetă face 8 porții cu 696 calorii, 9g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă mică, parmezan, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Tortilla Cu Ceapă De Usturoi, Tort De Tortilla Cu Ceapă De Usturoi, și Tortilla Stack-Up pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Adăugați usturoiul într-o tigaie la foc mic cu puțin ulei de măsline și gătiți până când usturoiul se strecoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc ușor, dar nu prea întunecate, aproximativ 5 minute, amestecând regulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați untul și zahărul și gătiți până când ceapa s-a rumenit bine, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
6
Adăugați usturoiul prăjit, parmezanul, maioneza, coriandrul și sarea și piperul după gust și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Kg Tortillas De Maíz
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Se scoate de pe foc, se transferă într-un bol mediu și se lasă deoparte să se răcească. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Rezervați o treime din amestec în frigider pentru a utiliza pentru a face sosul de scufundare. Răspândiți uniform amestecul rămas pe partea de sus a 11 din tortilla. Stivați tortilele una peste alta și acoperiți cu tortilla rămasă. Înfășurați teancul de tortilla în folie de plastic și refrigerați timp de 12 până la 24 de ore pentru a configura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Preîncălziți un grătar la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Tăiați stiva în 16 pene. Folosind clești, grătați fiecare pană pe părțile tăiate până când se încălzește și apar urme de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
11
Se amestecă amestecul de ceapă rezervat cu oțetul balsamic pentru a face un sos de scufundare; condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)