Stivă De Tortilla Cu Ceapă De Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați stiva de Tortilla cu ceapă de usturoi. Această rețetă face 8 porții cu 696 calorii, 9g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă mică, parmezan, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Tortilla Cu Ceapă De Usturoi, Tort De Tortilla Cu Ceapă De Usturoi, și Tortilla Stack-Up pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Adăugați usturoiul într-o tigaie la foc mic cu puțin ulei de măsline și gătiți până când usturoiul se strecoară.
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul de canola.
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc ușor, dar nu prea întunecate, aproximativ 5 minute, amestecând regulat.
Adăugați untul și zahărul și gătiți până când ceapa s-a rumenit bine, 20 până la 25 de minute.
Adăugați usturoiul prăjit, parmezanul, maioneza, coriandrul și sarea și piperul după gust și amestecați pentru a combina.
Se scoate de pe foc, se transferă într-un bol mediu și se lasă deoparte să se răcească. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore.
Rezervați o treime din amestec în frigider pentru a utiliza pentru a face sosul de scufundare. Răspândiți uniform amestecul rămas pe partea de sus a 11 din tortilla. Stivați tortilele una peste alta și acoperiți cu tortilla rămasă. Înfășurați teancul de tortilla în folie de plastic și refrigerați timp de 12 până la 24 de ore pentru a configura.
Preîncălziți un grătar la mediu.
Tăiați stiva în 16 pene. Folosind clești, grătați fiecare pană pe părțile tăiate până când se încălzește și apar urme de grătar.
Se amestecă amestecul de ceapă rezervat cu oțetul balsamic pentru a face un sos de scufundare; condimentează după gust.
Serviți panele cu sosul de scufundare.