Stil Indian Sheekh Kabab

Stilul indian Sheekh Kabab este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 369 calorii, 20g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei vegetal, ceapă, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 2 ore și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 12%. Încercați legume Shammi kabab, cum să faci legume Shammi kabab, Picior de miel în stil Kashmir – acest stil Indian de miel este un adevărat răsfăț, toată lumea va crede că ești un bucătar gourmet, și Hara bhara kabab, cum să faci Hara bhara kabab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați mielul măcinat, ceapa, menta, coriandrul, pasta de ghimbir și pasta de chile. Condimentează cu chimen, coriandru, boia de ardei, cayenne și sare. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 2 ore.
Formați pumni din amestecul de miel, aproximativ 1 cană, pentru a forma cârnați în jurul frigaruilor. Asigurați-vă că carnea este întinsă la o grosime uniformă. Dați la frigider până când sunteți gata de grătar.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Periați grătarul liberal cu ulei și aranjați kabobs pe grătar. Gatiti timp de 10 minute, sau pana cand este bine facut, intorcand dupa cum este necesar pentru a se rumeni uniform.