Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți fripturile în 2 loturi, răsturnând o dată, până când carnea este doar medie-rară, 2 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Transferați fripturile într-un platou ca fierte și păstrați-le calde, acoperite ușor cu folie. (Nu ștergeți tigaia curată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie și saut ceapa și ardeiul gras la foc moderat, amestecând, până când ceapa este aurie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Se adauga ciupercile si usturoiul si saut-ul, amestecand, pana cand ciupercile devin aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați vermut și gătiți până se evaporă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®
6
Adăugați apă și roșii cu sucul lor, apoi reduceți focul și fierbeți, acoperite, amestecând ocazional, până când roșiile și ceapa sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
7
Scoateți capacul și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Puneți sosul de legume deasupra fripturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Remove lid and cook until most of liquid is evaporated, about 5 minutes. Stir in remaining 1/2 teaspoon salt and 1/4 teaspoon pepper. Spoon vegetable sauce on top of steaks.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe