Steak Pitas cu iaurt de roșii-caper

Steak Pitas cu iaurt de roșii-caper
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 706 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $6.7 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SF Gate are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de ulei de măsline, rucola pentru copii, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pitas de miel cu sos de roșii, Scallions și iaurt de mentă, Friptură de ochi cu coaste cu roșii-Caper Relish, și Friptură la grătar cu sos cremos de iaurt și salată de roșii-castraveți.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
La Jota Howell Muntele Merlot
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista