Steak au Poivre
Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 148 calorii. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână filet mignons, creme fraiche, sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Coniac, Steak au Poivre, și Steak Au Poivre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați orice exces de grăsime din fripturi. Dacă utilizați filet mignons, aplatizați ușor cu un ciocan de carne.
Zdrobiți boabele de piper într-un mortar sau sub o cratiță și apăsați pe ambele părți ale fripturilor.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați fripturile și gătiți, 23 de minute pe fiecare parte pentru o friptură rară, 4 minute pe fiecare parte pentru mediu și 56 de minute pe fiecare parte pentru bine făcut.
Transferați într-un platou și cort cu folie de aluminiu.
Adăugați sherry în tigaie și amestecați bucățile rumenite.
Adăugați crme frache și gătiți timp de 3 minute, până se îngroașă ușor.
Așezați fripturile pe farfurii individuale și acoperiți cu sosul.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;