SS B. L. T este un pescatarian farfurie. Această rețetă servește 12. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 162 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână rucola, arpagic, capere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Spațiați uniform slănina pe o foaie de copt căptușită cu un suport de sârmă și coaceți până când sunt crocante, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie, rezervând grăsimea de slănină din tigaie. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. odată răcit, tocați fin slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
5
Pentru răspândirea caperului: într-un bol, combinați crema de brânză, caperele, arpagicul și muștarul de miere și condimentați cu sare și piper. Cu o spatulă de cauciuc, amestecați toate ingredientele până când sunt combinate. Reglați condimentul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Miere De Muștar
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Tăiați crustele din pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
2
Periați feliile pe o parte cu grăsimea de slănină rezervată și transferați la cuptor pentru a se încălzi, aproximativ 5 minute. Ungeți partea grasă a patru felii cu puțină răspândire de caper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Strat cu 1 1/2 uncii de somon afumat, niște ceapă roșie, roșii, slănină tocată și rucola. Se acoperă cu o altă felie de pâine și se taie fiecare sandviș în treimi, pentru a face sandvișuri cu degete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon Afumat
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Piept De Pui La Rotisor
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită