Sri Lanka Snapper, Creveți & Friptură De Nucă De Cocos Curry
Rețeta Sri Lanka Snapper, creveți și friptură de nucă de cocos Curry este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $ 4.49 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 498 calorii. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți apă, turmeric, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma crema de nucă de cocos, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Cremă De Nucă De Cocos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Curry De Creveți Tigru De Nucă De Cocos (Thengai Konju Curry), Curry De Creveți De Nucă De Cocos, și Curry De Creveți De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Nucă de cocos ușor maro și semințe de muștar negru într-o tigaie la foc mediu aproximativ 30 de secunde, având grijă să nu le ardeți.Grind într-un trecut folosind mortar & pestle.In o oală mare face condimente a prin încălzirea uleiului și adăugarea tuturor ingredientelor. Se prăjește până când ceapa începe să se coloreze ușor aproximativ 4 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar Negru
Stropi în Formă De Inimă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați roșii & pumpkin.In un castron separat combină toate ingredientele pentru Spice B.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați în oală și gătiți încă un minut.Când se amestecă bine, se adaugă apă, se acoperă cu un capac și se gătește aproximativ 12 minute până când dovleacul este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați cremă de nucă de cocos și pasta de nucă de cocos prăjită. Gatiti inca 2 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
Stropi în Formă De Inimă
5
Puneți fructele de mare în curry și fierbeți appox 2 minute, apoi verificați și gătiți mai mult, dacă este necesar.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.