Singapore Squid gratar (Sotong Bakar) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 262 calorii, 28G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de piper, sare kosher, tuburi de calmar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sotong Bakar (Calmar La Grătar), Ikan Bakar (Pește La Grătar), și Ikan Panggang / Ikan Bakar (pește la grătar cu frunze de bananier).
Instrucțiuni
1
Scor squid făcând tăieturi transversale de 4 (1/2 inch) în fiecare tub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
2
Combinați ardeiul gras și următoarele 4 ingrediente (prin ghimbir) într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin. Se amestecă zahărul, soia, piperul negru și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ardei Gras
Ghimbir
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Combinați calmarul și amestecul de chile de 2/3 cană într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinati in frigider 3 ore, de cotitură sac ocazional. Rezervați restul de 2/3 cană de amestec de chile pentru sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Ardei Iute
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți calmarul din pungă; aruncați marinada. Aranjați calmarul într-un singur strat pe grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când se carbonizează și calmarul începe să se onduleze în jurul marginilor.