Squash și dovlecei "Linguine" cu brânză de capră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii și dovleceii "Linguine" cu brânză de capră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 218 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, nuci de pin, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Linguine Cu Dovlecei, Slănină Și Brânză De Capră, Linguine cu dovlecei, slănină și brânză de capră, și Cina În Seara Asta: Linguine Cu Dovlecei, Slănină Și Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți sucul de lămâie, sarea și piperul.
Bateți în 1/4 cană de ulei de măsline și adăugați pătrunjelul și arpagicul.
Folosind setarea julienne pe un cojitor de mandolină sau julienne, îndepărtați stratul exterior al dovlecelului și dovlecelului în fâșii lungi și subțiri. Rezervați miezul de semințe pentru o altă utilizare.
Umpleți un castron cu apă cu gheață. Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, albiți dovleceii și dovleceii până se ofilesc ușor, 30 de secunde.
Scurgeți și transferați în apa cu gheață pentru a se răci.
Se scurge și se usucă bine.
Adăugați dovleceii și dovleceii la pansament și aruncați pentru a acoperi.
Într-o tigaie medie, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați shiitake-ul și gătiți la foc mare până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Se adaugă șalota, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și se condimentează cu sare. Gatiti pana cand usturoiul si ceapa sunt parfumate.
Adăugați shiitake la squash și aruncați. Ștergeți tigaia.
Adăugați nucile de pin în tigaie și prăjiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci. Împrăștiați brânza de capră peste dovlecei, presărați cu nuci de pin și serviți imediat.