Squashul umplut cu brânză Ricotta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 275 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Suc De Fructe Umplute Cu Ricotta, Ricotta Umplute Acorn Squash, și Flori de Squash umplute cu Ricotta.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați capetele de dovlecei; tăiați dovleceii în jumătate (pe lungime). Cu o linguriță scoop din semințe și o parte din pulpa lăsând scoici aproximativ 1/2 inch grosime. Coji de suc de fructe de abur peste apă clocotită până la clare-licitație (aproximativ 5 minute). Plonjați în apă rece, scurgeți bine și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Cuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Într-o tigaie mică la foc mediu, topiți o lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se termină. Strângeți spanacul pentru a îndepărta umezeala suplimentară și adăugați la usturoi și ceapă și gătiți până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați ouăle, ricotta, parmezanul, pătrunjelul, sarea, piperul, condimentele italiene și amestecul de spanac. Umpleți jumătățile de dovlecei cu acest amestec, aproximativ trei linguri pe coajă și puneți dovleceii într-un vas de copt superficial. Topiți untul rămas și periați peste cojile de dovlecei
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(recomandat: Sos A1)
Cuțit De Toaletă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă