Squash umplute cu brânză Ricotta

Squash umplute cu brânză Ricotta
Squashul umplut cu brânză Ricotta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 275 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Suc De Fructe Umplute Cu Ricotta, Ricotta Umplute Acorn Squash, și Flori de Squash umplute cu Ricotta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați capetele de dovlecei; tăiați dovleceii în jumătate (pe lungime). Cu o linguriță scoop din semințe și o parte din pulpa lăsând scoici aproximativ 1/2 inch grosime. Coji de suc de fructe de abur peste apă clocotită până la clare-licitație (aproximativ 5 minute). Plonjați în apă rece, scurgeți bine și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Într-o tigaie mică la foc mediu, topiți o lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se termină. Strângeți spanacul pentru a îndepărta umezeala suplimentară și adăugați la usturoi și ceapă și gătiți până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați ouăle, ricotta, parmezanul, pătrunjelul, sarea, piperul, condimentele italiene și amestecul de spanac. Umpleți jumătățile de dovlecei cu acest amestec, aproximativ trei linguri pe coajă și puneți dovleceii într-un vas de copt superficial. Topiți untul rămas și periați peste cojile de dovlecei
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se servește cu sos de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate22
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista