Squash murat cu iarbă de lămâie
Squash murat cu iarba de lamaie este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan farfurie. Această rețetă servește 10 și costă 1,58 USD pe porție. O porție conține 44 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez condimentat, dovlecei de butternut, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Creveți Cu Iarbă De Lămâie, Supă De Pui Cu Iarbă De Lămâie, și Supă De Pui Cu Iarbă De Lămâie.
Instrucțiuni
Cu un cojitor de legume, îndepărtați pielea de dovlecei și aruncați; tăiați dovleceii în jumătate și scoateți și aruncați semințele.
Tăiați dovleceii în bucăți de dimensiuni de chibrit (1/4 in. de 1/4 în. de 2 în.).
Clătiți iarba de lămâie și scoateți straturile exterioare dure.
Tăiați capetele tulpinii și frunzele grosiere.
Tăiați tulpinile în bucăți de 1 inch.
Într-o măsură de sticlă de 1 litru, amestecați iarba de lămâie, oțetul, zahărul și boabele de piper.
Se încălzește într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până când amestecul fierbe, 3 până la 4 minute în total. O dată, adăugați squash și lăsați să stea până când este fraged-crocant pentru a mușca, aproximativ 15 minute.
Serviți sau răciți etanș până la 1 săptămână.