Squash Gratin
Squash Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 227 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, cimbru, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Squash Au Gratin, Squash Gratin, și Squash de vară gratinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și cimbrul și gătiți, amestecând, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Între timp, combinați butternutul și dovlecelul kabocha într-un castron mare pentru microunde cu 1 cană de apă. Acoperiți cu folie de plastic și cuptor cu microunde până când dovlecelul este doar fraged, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și adăugați dovlecelul în tigaie împreună cu usturoiul, buzduganul, 1 linguriță de sare și câteva măcinări de piper. Gatiti, amestecand, aproximativ 3 minute.
Adăugați bulionul și gătiți până când este absorbit în cea mai mare parte, încă 5 minute. Se amestecă smântâna grea și se gătește până se îngroașă ușor, 2 minute.
Topiți restul de 1 lingură de unt în cuptorul cu microunde și aruncați cu pesmetul, parmezanul și pătrunjelul; condimentează cu sare și piper.
Se presară peste dovlecei, apoi se acoperă cu gruyere.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până devin aurii, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
Tăiați aproximativ 1 inch de la capătul inferior cu un cuțit de bucătar. Scoateți semințele.
Țineți dovlecelul de corp și îndepărtați pielea cu un cojitor de legume; tocați.
Pătrundeți dovlecelul cu un cuțit de bucătar, apoi scoateți semințele.
Puneți fiecare sfert cu fața plată în jos și tăiați pielea cu un cuțit; tocați dovlecelul.
Fotografie de David Malosh