Squash Ghindă Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați squashul de ghindă umplut. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 373 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de stafide, măr, amestec de umplutură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Butternut Squash tăiței Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, Squash Ghindă Umplute, și Squash Ghindă Umplute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Așezați dovleceii, tăiați părțile în jos, pe tava de copt căptușită cu folie de 15x10x1 inci; capac.
Între timp, scoateți carcasa din cârnați. Zdrobiți cârnații în tigaie mică. Gatiti pana nu mai roz; scurgere.
Pregătiți umplutura conform indicațiilor pe ambalaj, cu excepția scăderii untului la 3 linguri.
Adăugați cârnați, mere și stafide; se amestecă ușor.
Întoarceți squash-ul. Se toarna 3/4 cana de amestec de umplutura in fiecare jumatate de squash; se acoperă cu folie.
Coaceți încă 30 de minute sau până când dovlecelul este fraged, îndepărtând folia pentru ultimele 10 minute de timp de coacere.