Squash De Vară La Grătar
Squash de vară la grătar este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 55 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, iaurt, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Squash De Vară La Grătar, bărci de squash de vară la grătar, și Salată De Dovlecei De Vară La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Adăugați 1/2 linguriță sare. Faceți 3 tăieturi diagonale de 1/4 inch adâncime pe partea tăiată a fiecărei jumătăți de dovlecei și dovlecei.
Așezați jumătățile de dovlecei și dovlecei, tăiați părțile în jos, în vasul de copt. Marinați dovleceii și dovleceii la temperatura camerei timp de 15 minute.
Scoateți dovleceii și dovleceii din marinată și aruncați marinada.
Așezați dovleceii și dovleceii pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Se presară uniform cu 1/4 linguriță de sare.