Squash de vară gratinat
Dovleceii de vară gratinați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. O porție conține 141 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână dovlecei de vară, pesmet, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Squash de vară gratinat, Squash De Vară Gratinat, și Gratin De Dovleac De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Tăiați fiecare dovleac pe jumătate pe lungime; tăiați în felii groase de 1/2 inch.
Așezați felii de dovlecei, ceapă și ardei gras în vas de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) sau caserolă de 2 litri.
Adăugați 1 lingură de apă. Acoperiți cu folie de plastic cu microunde, aerisind un colț. Cuptorul cu microunde la 5 până la 7 minute sau până când este crocant; se scurge bine.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, gătiți amestecul de sos alb și 1 1/2 căni de lapte conform instrucțiunilor de pe pachet.
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza.
Se toarnă peste amestecul de dovlecei în vasul de copt; se amestecă ușor pentru a acoperi. Într-un castron mic, amestecați untul topit și pesmetul.
Se presară peste amestecul de dovlecei.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.