Squash de vară gratinat

Squash de vară gratinat
Dovleceii de vară gratinați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. O porție conține 141 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână dovlecei de vară, pesmet, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Squash de vară gratinat, Squash De Vară Gratinat, și Gratin De Dovleac De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Tăiați fiecare dovleac pe jumătate pe lungime; tăiați în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Așezați felii de dovlecei, ceapă și ardei gras în vas de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) sau caserolă de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
4
Adăugați 1 lingură de apă. Acoperiți cu folie de plastic cu microunde, aerisind un colț. Cuptorul cu microunde la 5 până la 7 minute sau până când este crocant; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
5
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, gătiți amestecul de sos alb și 1 1/2 căni de lapte conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De SosAmestec De Sos
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Se toarnă peste amestecul de dovlecei în vasul de copt; se amestecă ușor pentru a acoperi. Într-un castron mic, amestecați untul topit și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se presară peste amestecul de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
9
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista