Squash de ghindă cu umplutură de zmeură

Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Squashul de ghindă cu umplutură de zmeură ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 305 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți scallion, condimente de plăcintă cu dovleac, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Suc de ghindă cu umplutură de afine, Suc de ghindă cu umplutură de mere, și Suc de ghindă cu umplutură de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați dovleceii în jumătate și scoateți semințele. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria dovlecelul cu ulei de măsline și presărați cu condimente de plăcintă cu dovleac; deoparte.
Într-un bol mare de amestecare, amestecați pentru a combina ingredientele rămase. Umpleți centrele de squash cu amestec de umplutură.
Se pune într-un vas de copt și se acoperă cu folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Îndepărtați folia și continuați să coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până când dovlecelul este fraged.
Tăiați fiecare jumătate de dovleac de ghindă în jumătate și serviți fierbinte.