Squash de Butternut prăjit cu legume rădăcinoase
Dovlecelul de Butternut prăjit cu legume rădăcinoase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 135 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, napi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Plăcintă cu oală de legume cu rădăcină prăjită (cu dovlecei de Butternut), Legume de primăvară prăjite cu tăiței de Squash Butternut, și Butternut Squash Și Rădăcină De Țelină Gratin.
Instrucțiuni
Așezați squash, rutabagas, fenicul și napi în două 15-in. x 10-în. x 1-în. tigăi de copt.
Combinați ingredientele rămase; stropiți peste legume și aruncați pentru a acoperi.
Coaceți, neacoperit, la 450 de minute timp de 55-60 de minute sau până se înmoaie, amestecând de două ori.