Squash De Butternut La Cuptor
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Squashul de Butternut la cuptor ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 182 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de dovlecei de butternut, nucșoară, chutney de mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Squash De Butternut La Cuptor, Squash De Butternut De Două Ori La Cuptor, și Butternut Squash Coapte Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Spălați dovleceii; tăiați pe jumătate pe lungime.
Scoateți și aruncați semințele.
Așezați dovleceii, tăiați părțile în sus, într - un vas de copt de 11 x 7 x 1 1/2 inch.
Combinați chutney, ghimbir și nucșoară.
Ungeți o parte din amestecul de chutney peste părțile tăiate ale dovlecelului; lingurați amestecul rămas în cavități de dovlecel. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Scoateți din cuptor; periați cu amestecul de chutney rămas în vas. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 5 minute sau până se rumenesc.