Spritzers De Crăciun

Spritzers De Crăciun
Spritzers de Crăciun ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 413 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de garnituri: cireșe maraschino, zinfandel, concentrat de suc de afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 12%. Încercați Spritzers De Ceai De Afine, Spritzers De Rodie, și Strawberry Spritzers pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un ulcior. Acoperiți și răciți.
2
Adăugați sifon club chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
3
Se servește peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
4
Garnisiți, dacă doriți.
5
Notă: înlocuiți 2 sticle (23 uncii) cu apă minerală spumantă răcită pentru vin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă MineralăApă Minerală
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Riesling Kabinett (1 litru). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Riesling Kabinett (1 Litru)
Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Riesling Kabinett (1 Litru)
Durkheimer Hochbenn Kabinett Riesling este un vin bogat și sufocant. Există o ușoară presupunere a botrytis și câteva taninuri nubby, dar efectul general este vândut și ferm
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista