Split mazăre-spanac Dal cu conopidă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 175 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 77 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână flori de conopidă, coriandru măcinat, mazăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă De Mazăre Și Conopidă, Supă de mazăre despicată cu conopidă, și Tocană italiană de mazăre divizată cu conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 2 1/2 căni de apă, mazăre și frunze de dafin într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, 50 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Apă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați 1 cană de apă, conopidă și sare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute sau până când conopida este foarte fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Apă
Sare
3
Se ia de pe foc; aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
4
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mare până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
6
Adăugați chimen și următoarele 5 ingrediente (chimen prin cuișoare); gatiti la foc mic 2 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chimen
7
Adăugați amestecul de ceapă în amestecul de mazăre. Se fierbe la foc mic, neacoperit, 15 minute sau până se îngroașă. Se amestecă spanacul; gatiti 3 minute sau pana cand spanacul se ofileste.