Spiedino de carne de porc cu nuci de pin, usturoi și Soffritto de coacăze

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spiedino de carne de porc cu nuci de pin, usturoi și Soffrit de coacăz. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $3.47 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 532 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muschi de porc, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Muschi de porc cu sos de coacaze, Muschi de porc umplut cu sos de coacaze, și Loin De Porc Suculent Cu Ierburi Cu Sos De Coacăze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, aruncați carnea de porc cu sarea. Acoperiți și refrigerați cel puțin peste noapte sau până la 3 zile.
Pentru a face soffritto, înmuiați coacăzele în suficientă apă caldă pentru a acoperi aproximativ 20 de minute.
Între timp, adăugați nucile de pin și 1/2 cană de ulei de măsline într-o oală mică și grea și puneți-le la foc mic. Aduceți treptat la foc mic, amestecând frecvent și gătiți, amestecând, timp de aproximativ 5 minute, sau până când nucile de pin au început să se rumenească. Amestecați usturoiul și continuați să gătiți la foc mic timp de aproximativ 8 minute, sau până când usturoiul devine maro auriu deschis. Urmăriți cu atenție soffritto; nucile de pin și usturoiul vor arde ușor.
Scurgeți coacăzele, adăugați-le în oală, apoi scoateți oala de pe foc.
Lăsați soffritto să se răcească la temperatura camerei. Se va păstra, bine acoperit, la frigider timp de 2 săptămâni.
Cu aproximativ 30 de minute înainte de gătit, scoateți carnea de porc din frigider. Dacă folosiți frigarui de lemn, înmuiați-le în apă pentru a le acoperi pentru a preveni arderea lor. Pregătiți un foc fierbinte într-un grătar, stivuind cărbunii într-o parte, astfel încât să aveți două zone de căldură, una cu căldură directă și una cu căldură indirectă.
Stropiți restul de 1 lingură de ulei de măsline peste carnea de porc și aruncați pentru a acoperi uniform.
Scurgeți frigăruile și filetați aproximativ 5 bucăți de carne de porc pe fiecare frigăruie.
Așezați frigăruile peste cărbuni și grătiți timp de aproximativ 1 minut pe fiecare parte sau până când sunt bine arse. Mutați frigăruile în partea mai rece a grătarului și continuați să gătiți la foc indirect timp de 8 până la 10 minute, până când sunt fierte bine, dar încă Suculente.
Aranjați un pat de rucola pe un platou.
Așezați frigarui de porc deasupra.
Stropiți o parte din soffritto peste partea de sus a cărnii de porc și rucola. Treceți sosul rămas la masă.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA