Spice De Dovleac-Cotlet De Porc Frecat
Dovleac Spice-frecat cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 634 calorii, 51G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,1 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de friptură de coadă de porc, pudră de muștar, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza pumpkin pie spice ai putea urma acest curs principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spice-frecat cotlet de porc cu Ratatouille, Spice-frecat friptură de porc cotlet, și Meu Preferat Aproape Non-Grăsime Condiment Frecat Cotlet De Porc Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mic, adăugați condimentele de plăcintă de dovleac, pudra de muștar, pudra de ceapă, praful de usturoi, un vârf de sare și o măcinare sau 2 de piper. Se amestecă și se freacă pe toate părțile coapsei de porc.
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei până la 2 ore.
Adăugați 2 linguri de ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor și, chiar când uleiul începe să se învârtă, adăugați coapsa de porc și căutați pe toate părțile până devin aurii, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, rămânând 2 linguri ulei și un vârf de sare. Frecați carnea de porc pe toate părțile. Apoi puneți-l înapoi în tigaie și în cuptor.
Coaceți până când carnea de porc este gătită, aproximativ 35 de minute pentru mediu.
Lăsați carnea să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de feliere.