Spice De Dovleac-Cotlet De Porc Frecat

Spice De Dovleac-Cotlet De Porc Frecat
Dovleac Spice-frecat cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 634 calorii, 51G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,1 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de friptură de coadă de porc, pudră de muștar, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza pumpkin pie spice ai putea urma acest curs principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spice-frecat cotlet de porc cu Ratatouille, Spice-frecat friptură de porc cotlet, și Meu Preferat Aproape Non-Grăsime Condiment Frecat Cotlet De Porc Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Într-un castron mic, adăugați condimentele de plăcintă de dovleac, pudra de muștar, pudra de ceapă, praful de usturoi, un vârf de sare și o măcinare sau 2 de piper. Se amestecă și se freacă pe toate părțile coapsei de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Carne De PorcCarne De Porc
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei până la 2 ore.
4
Adăugați 2 linguri de ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor și, chiar când uleiul începe să se învârtă, adăugați coapsa de porc și căutați pe toate părțile până devin aurii, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți pe o farfurie.
6
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, rămânând 2 linguri ulei și un vârf de sare. Frecați carnea de porc pe toate părțile. Apoi puneți-l înapoi în tigaie și în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Coaceți până când carnea de porc este gătită, aproximativ 35 de minute pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
8
Lăsați carnea să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista