Spice De Dovleac-Cotlet De Porc Frecat

Spice De Dovleac-Cotlet De Porc Frecat
Dovleac Spice-frecat cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 634 calorii, 51G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,1 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de friptură de coadă de porc, pudră de muștar, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza pumpkin pie spice ai putea urma acest curs principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spice-frecat cotlet de porc cu Ratatouille, Spice-frecat friptură de porc cotlet, și Meu Preferat Aproape Non-Grăsime Condiment Frecat Cotlet De Porc Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mic, adăugați condimentele de plăcintă de dovleac, pudra de muștar, pudra de ceapă, praful de usturoi, un vârf de sare și o măcinare sau 2 de piper. Se amestecă și se freacă pe toate părțile coapsei de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
UmărUmăr
Carne De PorcCarne De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei până la 2 ore.
4
Adăugați 2 linguri de ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor și, chiar când uleiul începe să se învârtă, adăugați coapsa de porc și căutați pe toate părțile până devin aurii, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți pe o farfurie.
6
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, rămânând 2 linguri ulei și un vârf de sare. Frecați carnea de porc pe toate părțile. Apoi puneți-l înapoi în tigaie și în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți până când carnea de porc este gătită, aproximativ 35 de minute pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați carnea să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista