Speriat Spart Cartofi
Funked afară cartofi distrus ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 357 calorii, 3G de proteine, și 31g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, unt, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi Roșii Zdrobiți, Cartofi Noi Zdrobiți, și Cartofi Zdrobiți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Adăugați cartofii într-o cratiță mare cu apă sărată la foc mediu. Aduceți la fierbere și gătiți cartofii până se înmoaie, aproximativ 10 până la 12 minute,
Într-un castron mare, aruncați împreună cartofii, șalotele, uleiul de măsline și sarea și piperul, după gust.
Adăugați-le într-o tigaie cu un sfert de foaie și coaceți la cuptor timp de 15 până la 20 de minute.
Scoateți cartofii din cuptor, lăsați să se răcească și apoi spargeți.
Încălziți smântâna, untul și usturoiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați cartofii zdrobiți și condimentați cu sare și piper, după gust. Amestecați pentru a combina, apoi transferați amestecul de cartofi într-un bol de servire și garnisiți cu arpagic.