Spareribs la grătar cu semințe de fenicul și ierburi
O porție conține 55 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, semințe de fenicul măcinate, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui la grătar cu semințe de rodie și salsa de fenicul, Morcovi Prăjiți Cu Semințe De Fenicul, și Creveți de șofran cu semințe de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția coastelor și a uleiului într-un castron. Frecați coastele peste tot cu ulei și ungeți cu condimente, punând cel mai mult pe partea cărnoasă. Se răcește etanș cel puțin 4 și până la 24 de ore; lăsați să stea la temperatura camerei în ultima oră. Între timp, scrunch fiecare dintre 5 (1 1/2 ft.) foi de folie într-un jurnal de aproximativ 9 in. lung; pus deoparte.
Pregătiți un grătar pentru scăzut (250 până la 30
cu un arzător oprit (pentru gaz) sau cărbuni împinși pe părțile laterale ale grătarului de foc (pentru cărbune) pentru a face o zonă de căldură indirectă. Pune un 9-de 13-in. pan în zona de căldură indirectă.
Așezați coaste cu vârfuri osoase în poziție verticală peste tigaia de picurare, aranjând buștenii de folie între coaste pentru a le ține sus. Grătar, acoperit, până când carnea este foarte fragedă atunci când este străpunsă și se micșorează înapoi 1/2 in. de la vârfurile oaselor, 1 3/4 până la 2 1/4 ore.
Transferați coastele pe o foaie de copt cu margini și acoperiți cu folie.
Lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute, tăiați între oase și serviți.
FOLOSIȚI CARNE DE PORC ȘI COASTE SCURTE DE VITĂ. Mai generos marmorate decât coastele din spate pentru copii de porc, costițele în stil rustic sau coastele obișnuite de vită, sunt vizibil mai suculente și mai aromate.
TRIM SPARERIBS ST. STIL LOUIS. Adică, tăiați-le într-o formă ordonată, dreptunghiulară, care gătește uniform. Cereți unui măcelar să le tundă sau faceți-o singur: pe partea osoasă, tăiați clapeta de carne din centru, spălați cu oasele. Apoi tăiați raftul pe lungime între 4-5-in.- secțiune largă a coastei și fusta masticabilă (deasupra). Salvați resturi pentru supă.
SCOATEȚI MEMBRANA. Carnea de porc are o membrană pe partea inferioară care se poate micșora și poate face carnea să se gătească inegal. Este ușor de îndepărtat: glisați vârful unui termometru pentru carne sub membrană la un capăt pentru a slăbi o margine. Trageți membrana cu un prosop de hârtie (se poate desprinde în bucăți) în timp ce țineți suportul în jos cu cealaltă mână.
STĂPÂNEȘTE ARTA CĂLDURII INDIRECTE. Acest lucru permite coastelor să gătească lung și lent, astfel încât acestea devin extrem de fragede și redate din mare parte din grăsimea lor. Apoi rumeniți-le peste partea de căldură directă a focului.
Dacă utilizați gaz, puneți o tavă de picurare sub o parte a grătarului de gătit (zona de căldură indirectă), apoi aprindeți doar arzătorul sau arzătoarele de pe restul grătarului (zona de căldură directă).
Dacă folosiți cărbune, aprindeți 50 de brichete într-un coș de fum, apoi cărbuni pe părțile opuse ale grătarului de foc, lăsând o zonă degajată în mijloc. Setați o tavă de picurare în zona curățată.
Lăsați cărbunii să ardă până la temperatura specificată în rețetă. Pentru a menține temperatura în timpul gătitului, adăugați 5 Brichete la fiecare movilă de cărbuni aproximativ la fiecare 30 de minute, începând când coastele se aprind pe grătar; dacă focul se încălzește prea mult, închideți parțial orificiile de ventilație sub grătar și pe capac.
* Cumpărați semințe de fenicul măcinat sau semințe de lire cu mortar și pistil.